CONTACTLENZEN

ZACHTE LENZEN

De gekendste soort onder de contactlenzen zijn de zachte lenzen. Zachte lenzen bestaan in verschillende soorten: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en maatwerklenzen zodat we voor ieder oog de perfecte lens kunnen vinden.

Zachte lenzen zitten het comfortabelst vanwege hun soepele structuur. De lenzen gebruiken het traanvocht van het oog om soepel en comfortabel te blijven, waardoor dragers met droge ogen problemen kunnen krijgen.

Zachte lenzen zijn er voor iedereen, zowel unifocaal, tonisch als multifocaal zodat u zelfs geen leesbril meer nodig hebt.

Had u graag eens lenzen getest? Bel of mail mij voor een afspraak zodat we samen alles kunnen bekijken.VORMVASTE LENZEN

Vormvaste of harde lenzen hebben geen soepele structuur maar een vaste vorm die op de traanfilm drijft. Hierdoor worden de tranen niet geabsorbeerd wat veel beter is voor onze ogen. Deze lenzen vragen wel enige gewenning in het begin, maar geven altijd een beter resultaat wat betreft gezichtsscherpte en algemene gezondheid van het oog. Dankzij de Medmont topograaf kan ik uw oog perfect opmeten op 16 000 meetpunten om zo de lenzen perfect op maat te maken voor het beste comfort.NACHTLENZEN

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen?

Dankzij de nachtlens is dit perfect mogelijk! Nachtlenzen zijn vormvaste lenzen die we dragen tijdens het slapen. Door de specifieke vorm van de lens wordt uw oog ’s nachts aangepast zodat u overdag perfect ziet zonder uw bril of lenzen. Nachtlenzen zijn enkel geschikt voor myopen of bijzienden. Graag wat meer uitleg over nachtlenzen of lenzen in het allemeen? Bel of mail voor een afspraak zodat we alles samen kunnen overlopen.


www.nachtlens.nl